Remote monitoring & remote access aggregaten / hybride systemen

Met het remote monitoring systeem voor aggregaten / gensets kunt u op afstand de werking van uw aggregaten monitoren. Het systeem is gebaseerd op het uitlezen van de controller / PLC. Het remote monitoring systeem wordt rechtstreeks aangesloten op de controller / PLC. Het volledige dataregister wordt uitgelezen, waaronder alle informatie over statussen en alarmen, en (indien aanwezig) de eventlog en alarmlist. Deze informatie wordt draadloos of via een vaste lijnverbinding doorgegeven. U bepaalt zelf welke informatie u wilt zien en in welke vorm deze informatie op het dashboard getoond moet worden. Tevens kunt u uw eigen rapportages aanmaken.

Met deze informatie is het mogelijk om:

  • eventlist, alarmlog en actual alarms uitlezen (voor DEIF en CAT- EMCP4.2 controllers)
  • onderhoudsinterval inplannen
  • brandstofniveau bewaken
  • geografische positie tonen op een kaart
  • storingsmeldingen doorsturen via mail of SMS
  • of op afstand instellingen aanpassen

Zie hiernaast controllers waarvoor wij een standaard oplossing hebben.

Naast 24/7 monitoren kunt u via de web portal VPN verbinding maken.

Voorbeelden voor dashboardsFiguur 1: voorbeeld van een dashboard van een aggregaat in de verhuurFiguur 2: voorbeeld van een DEIF controller. Het logboek en de alarmlist worden ook uitgelezen. Historie blijft bewaard.

Figuur 3: voorbeeld van een DEIF controller. Het logboek en de alarmlist worden ook uitgelezen. De weergave van de informatie op het portaal wordt door de klant bepaald.

Neem contact op