VPN verbinding tot stand brengen met uw machines

Het maken van een VPN verbinding met uw machine was nog nooit zo eenvoudig. In enkele stappen hebt u een werkende verbinding.

Stap 1: De router functionaliteit, nodig voor het maken van een VPN verbinding,  is ingebouwd in de DCB 4.0. U hoeft dus geen extra hardware aan te schaffen of aan te sluiten. Deze router functie kan op afstand worden geactiveerd.

Stap 2: Het downloaden en installeren van de toepassing Setup VPN verbinding is een éénmalige actie. Zie “Download toepassing” in onderstaand schermprint.

Stap 3: Selecteer in het 101Connect webportaal de machine waarmee u een verbinding wilt maken. Er wordt een overzicht getoond van de controllers en andere apparaten die in het netwerk zijn verbonden. Selecteer de machine die u wilt benaderen. De verbinding wordt tot stand gebracht (de machines waarvan de naam in het groen is aangegeven machine hebben op dit moment een verbinding)

Fig 1: Selecteren machine voor VPN verbinding maken via het webportaal van 101Connect.

Ontzorgen

U hoeft zich niet bezig te houden met zaken als WAN setup, de Network setup, DHCP instellingen, IP adressen, het configureren van adresregisters, keuze van simkaarten en andere technische zaken.

Wij leveren een werkend systeem dat u alleen hoeft aan te sluiten.

Met onze modulaire oplossing kunt u uw installaties 24/7 monitoren in combinatie met de mogelijkheid om op afstand een beveiligde verbinding te maken met uw controllers, PLC’s en andere apparatuur.

Wij onderscheiden ons van andere leveranciers door de hardware voor u te plug & play te configureren zodat u deze eenvoudig kunt aansluiten. Tevens wordt het webportaal ingericht naar uw specificaties.

Voordelen 101Connect webportaal

Het webportaal heeft twee functies geïntegreerd, namelijk:

  • remote monitoring – de installatie wordt 24/7 gemonitord en
  • remote access & control – via de router wordt een beveiligde VPN verbinding gemaakt met de controller van uw machine.

U hoeft maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle verzamelde data en om toegang te maken via een VPN verbinding, alles in één overzichtelijk dashboard.

Voor de functie van het webportaal 101Connect zie functies 101Connect web portaal

Neem contact op