Onze werkwijze

Hoe is het allemaal begonnen

“Ik heb een probleem”.

“Ik heb ruim 200 mobiele silo’s, gevuld met droge mortel. Deze zijn allemaal ingezet, ik kan nazoeken waar ze staan maar ik heb geen idee wat de actuele inhoud is. Als een klant belt met de vraag of wij droge mortel kunnen leveren dan moet ik “nee” verkopen, terwijl ik weet dat er wel ergens bij een klant een silo staat die leeg is, alleen ik weet niet waar. Kunnen jullie er voor zorgen dat ik inzicht krijg in waar een silo staat en wat de actuele inhoud is?”.

Met deze vraag van de directeur van MegaMix, leverancier van droge mortel (een basisbestanddeel voor cement), is het allemaal begonnen. Het was 2006, de bouw was booming, maar er was geen systeem beschikbaar waarmee op afstand de inhoud van de silo’s kon worden gemonitord.

Dit systeem hebben wij ontwikkeld.

Helaas kwam de bouwcrisis en zakte de vraag in de bouw helemaal in. Het inhoud meetsysteem voor silo’s is maar beperkt ingezet, maar de basis voor een remote monitoring systeem was gelegd.

Wat in de afgelopen 18 jaar is veranderd, is dat wij ook op andere markten actief zijn, zoals het monitoren van aggregaten, koelinstallaties accupacks, dieselmotoren en diverse soorten machines, maar ook relatief eenvoudige toepassingen zoals GPS trackers voor uw materiaal. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige standaard oplossingen maar ook voor complexe maatwerk vraagstukken.

Wat niet is veranderd, is onze passie om te zoeken naar oplossingen.

Onze passie

Ons specialisme is remote monitoring. Daar ligt onze passie. Wij onderscheiden ons op dit terrein door kennis. Wij denken mee en zoeken samen met u naar een oplossing.

Ons motto

Sinds onze oprichting houden wij ons maar met één ding bezig: informatie die ver weg is brengen we dichtbij. Ons motto is: “meten veraf, controle dichtbij”. En dat zo eenvoudig mogelijk. En naar de wensen van de klant.

Ons team

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op