Remote monitoren Siemens Simatic S7 en LOGO!

De Siemens Simatic S7 is een controller die voor diverse toepassingen wordt gebruikt.

Het remote monitoring systeem voor de Siemens Simatic S7 wordt plug-and-play afgeleverd en is direct klaar voor gebruik. U geeft aan ons de adressenlijst door en wij stellen voor u de configuratie op. Zowel voor het Modbus als voor het S7 protocol.

Voor een aantal van onze klanten monitoren wij de Siemens S7 en/of Logo.

Plantsystems Europe gebruikt de Siemens S7 voor de besturing van de ligwieder, een landbouwmachine die door zonnepanelen van energie wordt voorzien. Deze ligwieder worden niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Noorwegen gemonitord.
Zie ook: Monitoren ligwieder

Door Energyst Rental Solutions worden chillers (koelinstallaties) via een Siemens S7 op afstand gemonitord. Niet alleen de chiller maar ook andere “randapparatuur” wordt uitgelezen via de Siemens S7 en worden op afstand worden gemonitord. De chillers van Energyst Rental Solutions worden wereldwijd ingezet. Zie ook: Monitoren chillers

Voor Handels Onderneming Benschop, bouwer van aggregaten, worden de Siemens S7 en LOGO! gemonitord. Door Handels Onderneming Benschop worden deze controllers ingezet voor het monitoren van aggregaten.
Zie ook: Monitoren aggregaten

Voor Geveke persluchttechniek worden persluchtinstallaties gemonitord die uitgerust zijn met een Siemens S7.

Neem contact op