Dashboard

Via het dashboard wordt in een oogopslag weergegeven wat de status is van uw installaties.

Het dashboard wordt “op maat” gemaakt. U geeft aan welke informatie u in welke vorm over welke periode wilt zien. Voor een service monteur is dit andere informatie dan voor een planner. Een verhuurder wil andere informatie zien dan een huurder. Zo heeft iedere gebruiker van het remote monitoring systeem een andere informatiebehoefte. In het remote monitoring systeem is dit opgelost door customized dashboards te maken.

Zie hieronder enkele voorbeelden.

Voorbeeld 1: Dashboard waarop een statusoverzicht (alarm of geen alarm) van alle objecten wordt getoond. Door verder in te zoomen op een specifiek object worden aanvullende gegevens getoond.

Voorbeeld 2: Dashboard voor een mobiele aggregaat

Voorbeeld 3: PI&D – Piping and instrumentation diagram – in dit voorbeeld, van een koelinstallatie. In het schema wordt op de locatie waar een meting wordt uitgevoerd de actuele waarde getoond.

Voorbeeld 4: Dashboard van een systeem die voor zijn stroomvoorziening afhankelijk is van een accupack.

Voorbeeld 5: een overzicht van alle objecten waarbij één specifieke variabele wordt getoond, in dit voorbeeld het brandstofniveau van alle machines

Voorbeeld 6: Een grafiek waardoor snel inzicht wordt gekregen in de toestand van de afgelopen uren/dagen

Voorbeeld 7: Dashboard dat op verzoek van een klant op bovenstaande wijze is ingericht voor het  monitoren van koelinstallaties

Voorbeeld 8: Dashboard voor krachtmetingen in cilinders

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw dashboards?

Neem contact op